Entrades

#hortaensopega

 

Si ets d’Horta i trobes pel carrer desperfectes al terra que poden generar problemes al veïnat, vigila la rajola! i fes una foto i penja-la amb el hashtag #hortaensopega    Una iniciativa de l’associació de veïns i veïnes d’Horta.

8M: espectacle teatral al Castell Torre Baró

    Aquest dissabte, 9 de març a les 12h, la companyia Las Fritas farà un espectacle gratuït al Castell de Torre Baró per commemorar el Dia Internacional de la Dona   Espectacle teatral: El Diario de Patri. Companyia Las Fritas.    Un vol, tres hostesses i una maleta. Es produeix l’accident aeri d’un vol […]

8M 2024: trenquem el sostre de vidre

 

Llegim a la web de l’Ajuntament de Barcelona que aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, es posa el focus en la lluita contra la segregació vertical que encara avui dia impedeix a moltes dones accedir a càrrecs de responsabilitat.

Trenquem el sostre de vidre perquè hi hagi més dones referents […]

Lluites de la vocalia d’Urbanisme de l’AVV d’Horta

Amb motiu del 50è aniversari de l’associació, el company Francesc Molinas Roca, fa memòria dels anys passats i ens relata les seves vivencies més importants en la vocalia d’Urbanisme de l’AVV d’Horta.

Descriu els dèficits socials i urbans més greus, o que afectaven a un nombre de veïns i veïnes […]

Conferència del mes de març 2024

El proper dijous  7 de Març a les 18h, tindrem una trobada excepcional a la biblioteca d’Horta Can Mariner amb dos personatges literaris i artístics:   – Anton M. Espadaler, doctor en Filologia Romànica i professor de Literatura  Medieval de la Universitat de Barcelona, i – L’actor Ricard Borràs, llicenciat e Interpretació per l’Institut […]

Enquesta sobre el Sistema de Salut a Catalunya

Des del Consell de Salut d’Horta-Guinardó, ens fan arribar aquesta informació:

Els canvis sociodemogràfics, epidemiològics, tecnològics i de la pròpia demanda de la societat, fa necessari, afrontar una transformació del sistema de salut per tal d’afavorir tant la seva pròpia sostenibilitat com la millora dels resultats en salut esperats. 

Per […]

Grups de suport al dol migratori

Des de Vila-veina i Casal de la gent gran, ens informen de la creació, junt amb el CAP d’Horta, d’un grup de suport a persones que estan experimentant el dol migratori. 

Es tracta de la creació d’un espai grupal obert a persones del districte que estan experimentant el dol a causa del procés […]

Targeta Cuidadora

La Targeta Cuidadora és gratuïta i serveix per accedir a recursos personalitzats adreçats a persones cuidadores. Vol reconèixer la feina que fan, acompanyar-les i facilitar les tasques de cura per contribuir al seu benestar. 

Poden accedir-hi les persones que tenen cura de persones malaltes, dependents, amb discapacitat o de persones grans a la ciutat […]

VilaVeïna – Espais d’autocura per a persones cuidadores

El taller de de teatre social per a treballadores de la llar i de les cures és, alhora, un espai de cura col·lectiva i de reivindicació. Al llarg de les sessions, les participants comparteixen les seves històries de vida i creen una obra de teatre.

VilaVeïna és un servei gratuït de l’Ajuntament de Barcelona on […]

Ús dels mòbils a l’escola

 

El Departament d’Educació prohibirà a partir del curs vinent l’ús del telèfon mòbil als centres educatius a infantil i primària i només el permetrà per a “usos educatius” a secundària.

Així consta al document d’instruccions sobre el seu ús que ha aprovat aquest dimarts el Govern. El text estableix que “no està […]